Tuesday, September 13, 2011

Blue, blue, Christmas! / Голубе Різдво!

Time flies so fast, and it looks like winter is just around the corner. To get into winter spirit I made this Christmas ornament card. Somehow I was in the blue mood yesterday, so I made a blue card.


Як не дивно але час дуже швидко біжить. Нещодавно було гаряче і сонячно, і ми лежали на теплому сонечку і купались в теплому океані. Але на дворі вже осінь і дуже скоро прийде зима а з нею й найулюбленіше свято дітей - Різдво. В приготуванні до цього свята можна починати робити різдвяні і зимові листівки. Отже це моя перша зимова листівка цього сезону.


Листівка приймає участь в наступних завданнях:


і 



7 comments:

  1. Марусю, вона суперова, менф аж так запахло зимою... краса.

    ReplyDelete
  2. Я щось навіть не знаю, з якого вигуку почати писати. У голові і ах, і ох, і вав, і стільки охів та ахів, що просто не висловити!!! Мені надзвичайно подобається!!!! Зразу так і захотілося Різдва! Отакого затишного і яскравого, як твоя листівка!

    ReplyDelete
  3. чудова листівка!!!таким аж морозцем повіяло і справді нагадала про затишне Різдво ))

    ReplyDelete
  4. ОЙ! Як ви мене захвалили.Дуже дякую!

    Мені сподобалось її робити, якось вона мене заставила поринути в дитинство. Правда в нас Різдво і прикрашання завжди закінчувалось криком мами на тата, що він НЕ ТАК повішав баньку. Але поза тим, Різдво то особливий час.

    ReplyDelete
  5. вав! яка красуня! така Різдвяна і зимова! файна! бажаю успіху!

    ReplyDelete
  6. So pretty Maria! I love all the dimension and texture this has. So glad you could play along with us on Card Patterns this week!

    ReplyDelete
  7. Thanks Tracy! I'm so happy to read your kind words about my creation.

    Thanks for stopping by!

    ReplyDelete