Friday, September 2, 2011

Boy and autumn / Хлопчик і осніь


Українська


Elnglish:
After all of the hurricane Irene damage, and power failures, and a lot of work with spoiled food, family at home, war with mosquitoes... anyways, after all of this last night was finally one of those nights when I could concentrate on making a little card for my cousin. It's his Birthday and we are celebrating this weekend. He is not a little boy anymore, even thou he sometimes behaves as one. Anyways. This boy is very special to me. We grew up together - me, my sister and him. His friends were my friends and I played with him European football, which guys in USA call soccer, we climbed the trees. Actually, it was my sister and my cousin who climbed them, but I was the one who would be standing by and watching that no grown-up is around or is comming over to check on us. We had a lot of great fun as kids, and even now when we are adults we are still close. He is in my house every Sunday. Well!!! Almost every Sunday. We got to get him married off. Ha...ha... Just kidding.

To make a long story short. Using CPS sketch I have created this card for him.


I am entering this card into the following challenges:

Whimsy Stamps: Challenge 4 - Sparkle and Shine
Studioscrap: Вдохновение 35

Українська

Ураган перейшов, залишив нас без світла на два дні, затопив довколишні села і містечка, вода і надалі стоїть в містах, що спричиняє розмноженню такого паскудства як комарі.  Вчора вночі влаштувала я їм війну і побила напевне з два десятка тих кровопійців в нас в хаті. Вони все в чоловікових вазонках ховаються. Але залишимо лірику... Вчора накінець мала час і вільний вечір щоб трошки зайнятись циньканням, тобто скрапом :). Зробила вчора листівку для свого брата двойорідного.
У нас з ним особливі відносини. Ми разом виростали - я, сестра і він. У нас були спільні друзі  і ми всі разом бавились на вулиці. Поки сестра і брат лазили по-деревах, зриваючи зелепухи сливки і яблука, що росли в садочку я стояла на стрьомі. Разом з ним і його другом ми грали в теніс, настільний. Одним словом виросли разом. І в Америку приїхали разом, саме я і його сім’я, бо мої підтягнулись пізніше. Тепер коли ми вже великі, не дуже скажу що дорослі бо часами поводимось як діти, то мій брат дуже часто буває у мене в гостях. Майже що-неділі він у мене. Он би його вженити і на когось спихнути. Ха...ха...

В неділю ми святкуватимемо його уродини, то я зробила для нього листівку. Така вона у мене осінньо-літня :)


Заодно листівка приймає участь в наступних чаленджах:


Whimsy Stamps: Challenge 4 - Sparkle and Shine
Studioscrap: Вдохновение 35


3 comments:

  1. гарный хлопец ;))))
    хорошенькая открыточка получилась!

    ReplyDelete
  2. Света, спасибо! Мне приятно :)

    ReplyDelete
  3. Cute card and that's too funny about having to get him married off ;) I wish you the best during your Irene recovery ((hugs))

    ReplyDelete