Thursday, May 3, 2012

ATC - Garden / АТС Халява - Дачний сезон

Вітання!

Сьогодні в Арт Клубі Шпаківня був день АТС Халяви. Хоч поки я спала всі мої АТСки вдало розібрали, я всеодно вирішила з вами поділитись своїми творіннями. Якось так мені лягли до душі ті АТСки, що вирішила спробувати щось оригінальне цього разу, і зупинила я свій вибір на АТС-блюзнючках. 


Коли мені добрий Миколай подарував дуже гарні штампи з такими дівчатками, і я побачила як на одному дівчинка поливає квітки, я зрозуміла, що саме вона буде на наступній серії АТС.  Виявилось, що я замовила собі полотно з розміром для АТС і саме воно мені стало у пригоді. 


Тут можна побачити ближче відштампування на полотні, яке я потім розмалювала фломастерами - Copic markers. Дуже мені сподобалось розмальовувати на полотні, якось воно, так художньо виходить. Тепер, цією серією АТС будуть милуватись двоє чудових рукодільниць 

Наступні дві АТС це також близнята-двійнята. 


Коли прочитала завдання, що наступна серія повинна відображати наші травневі дні на городі, то мені зразу захотілось прикріпити поливaлочку. Так склалось, що я з городом не дружу і квіточок не саджу, проте мій чоловік в цьому спец. Коли на дворі стає тепло, то у нас не тільки перед хатою, чи за хатою все цвіте а й на балконі і вдома. Він у мене такий любитель зелені, що в нас нема вільного горщичка - все чимось засаджене.


Тому, що мій чоловік такий садовод, мені здалось, що навіть з парасольки яку діти забули забрати додому і залишили на подвір’ї, обов’язково виростуть гарні квітки - мої улюблені братчики. Не дарма кажуть, що любов і увага це те що потрібно не лишень людям а й рослинам, бо ми всі живі істоти. Мені дуже приємно, що ці дві близнючки полетять до чарівних рукодільниць letntochka i Катя.

Дякую вам дівчатка за високу оцінку моїх робіт.
Я вас люблю! Бережіть себе і даруйте любов!

3 comments:

  1. Маріє, гарні дівчатка вийшли! Аж не віриться, що розфарбовані маркерами!!! Та й ті, що з лієчками - теж гарнюні (мене причарував бордюрний штампик) :-)

    ReplyDelete
  2. АТС-ки просто фантастичні!! Я шкодую що не встигла на ту халявку(
    але тішусь за дівчат, повезло ))
    і дуже сподобалась ідея розмальовувати на тканині )) класно придумала ))я обов"язково спробую ))

    ReplyDelete
  3. Ооо, так, ці дівчатка фантастичні!!! Як я тішусь що встигла на халявку!:) Чекаю з нетерпінням, щоб помилуватись малою садівницею наживо:)
    А ще, Марусю, така тепла розповідь про коханого чоловіка!:) Як це приємно коли наші найближчі є також нашими музами:) Неймовірно ніжні атс-серії!!!

    ReplyDelete