Friday, December 14, 2012

Хай сніжить! Листівка і виграш цукерки

Вітання,

Сьогодні у мене був трошки важкий день, але я тішусь, що він вже доходить до кінця. Я цілий день не відходила від радіо і слухала новини про бідних діточок, які потерпіли нізащо. Особливо мене це зачепило, бо моя манюня саме такого віку. Можете собі уявити як я її зацілувала коли забрала зі школи додому. Ми перебирались в піжамку і мама не залишила на дитинці жодного нецілованого місця. :) А ще найстарший мій кавалір ходив сьогодні на свою першу в житті дискотеку. Був настільки задоволений, казав, що його назвали центром забави і він всіх дуже розважав. Тішусь, що він гарно провів час. От так от дітки ростуть швидко.

Сьогодні хочу вам показати листівочку яку я зробила використовуючи скетч від Яни, з блогу Зроби Сама.

Папір із сніжинками зробила сама, використовуючи штамп від Unity Stamps. Якось важко було мені знайти добре біле чорнило, отже я проекспериментувала з білою акриловою фарбою. Ялинку зробила способом накладання обрізків, радше кусочків відірваного паперу, один на одний. Ось ялиночка ближче.


А тепер переходимо до урочистої частини цього посту.  Настав час оголосити переможця моєї маленької цукерочки. Дякую всім дівчаткам які прийняли участь. 
Сьогодні вдача посміхнулась:



Якщо вам не вдалось стати переможцем, не засумучуйтесь. Скоро у мене знову буде нагода розіграти щось цікаве і солоденьке. 

Приємних вихідних!

5 comments:

  1. Маруся, дякую-дякую!!!!!Я дуже рада) Чомусь коли записувалась до Вас на цукерку була впевнена що я її отримаю. Ось так не скромно, але правда)
    В Вас має бути моя адреса, я Nastylove на ДП. Якщо нема то скину ще куди скажете.
    Дуже сподобалась ялиночка в листівці, ще такої ідеї не бачила. Дуже цікаво!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Оригінальна ідея з ялиночкою! Маруся, дякую за розіграш, а також вітаю Настю з перемогою!!! :)

      Delete
  3. Вітаю переможницю з виграшем!
    Листівка з такою ялинкою дуже оригінально виглядає, незвично і якось так вінтанжно-зимово: файно!

    ReplyDelete
  4. О, Настя, вітаю з виграшем смакоти!! Але ж маєш інтуїцію;)
    Марусю, чудова листівочка, особливо подобається ефект блиску страз поміж сніжинками, і ялиночка з порваним краєм дуже сподобалась:)
    Я теж читала ці сумні новини(( Цьомки твоїм чемноткам, які так швидко ростуть:)

    ReplyDelete