Monday, October 1, 2012

Rain or Shine and some sparkle / Чи в дощ, чи в яскраву погоду... і трошки блискоток.

Hi All,

Welcome to my blog today. Yesterday at Whoppsi Daisy we have a new challenge started - Sparkle and Shine, or ANYTHING GOES if you will use Woopsi Daisy image. They are really great and cute, I love them, so do stop by and give 'em a chance. There is always a great freebie.
Вітаю Вас знову в себе в блозі. Вчора на Вупсі Дейзі стартувало нове завдання - Блискотки і Сяйво, або будь-що за умови що на листівці/скрап об’єкті використаний малюнок від Вупсі Дейзі. Загляніть до Лінні на сайт і перегляньте чудові малюночки. Ви знайдете багато цікавого для себе, плюс, у неї завше є якийсь цікавий малюнок безкоштовно.


My friend Lilia has a new candy on her blog, and one of the requirements is to wish me, yes ME, Happy Birthday on October 13! It's very sweet and cute of her to make this requirements. She knows, I love the attention. Well! In return, I made this card thinking just about her. I want her to know, that I'll always be there for her. She can lean on me for anything.
Моя дорога кумася Ліля розігрує в свому блозі цікаву цукерочку, і одною з умов для виграшу цього ЧУДОВОГО подарунка, який приготувала Ліля, є привітати мене з уродинами 13-го Жовтня. Це було дуже солодко і несподівано з її боку. Вона чудово знає, як я люблю отримувати поздоровлення і увагу до себе загалом. Всетаки між нами є якийсь особливий зв’язок, бо я робила цю листівку саме думаючи про Лілю. Я хочу, щоб вона знала, що я буду завше поруч в радості і в горі. Лілю, можеш на мене розраховувати.


The great image from sheet 388 I colored using Prismacolor Pencils. I tried to create some volume on the skirt, I hope I got a little close. I used glitter on the rose petals, the parasol and the flower in the hair.
Малюнок, з сторінки №388 я розмалювала користуючись олівцями. Я старалась створити об’ємну спідничку. Надіюсь, у мене вийшло щось схоже на об’єм. )))) Блискотками я прикрасила парасольку, квіточку у волоссі і пелюстки трояндочки.

Thanks for stopping by!
Дякую, що завітали!

2 comments:

  1. Марусю, листівочка чудова!!! Мені вона теж чомусь асоціюється з Лілею:)

    ReplyDelete
  2. файна листівка. і напис такий милий.

    ReplyDelete