Wednesday, November 16, 2011

Christmas picture frame / Фото-рамка веселинка

Ті з вас що завітали до мене минулого тижня могли бачити мою Ялинку-чепуринку, яка приймала участь в завданні Арт Клубу. Цього разу в Арт Клубі наступне завдання - створити рамку для фото, в новорічній тематиці і з використанням бомбонів.

Those of you who visited my blog last week might have noted a triangular Christmas tree decoration I made. That tree participated in the challenge from Art Club. They have started a challenge-preparation for Christmas and New Year. I missed the initial work, which was supposed to be a snowflake tree decoration, but I seem to have made it for the second and the third round.



Мені дуже захотілось зробити рамочку. Я так захопилась цим процесом що навитворяла ось таке чудо з купою деталів і сніжинок. У мене вже є 4 різні діроколи із сніжинками. Ото мене понесло :)
I really wanted to make a picture frame to go with my decorative tree, so I used the same Christmas paper from DSW Christmas paper set.

А зараз покажу вам трошки деталей моєї рамочки.
Тут видно квітки пуансетії ну і бомбончики, які також були використані на Ялинці-чепуринці.

The required element for the picture frame was a pom-pom. I used the same trimming here as I used on my tree



інший кутик прикрашений 3-д наліпками галунками, як каже мій чоловік, тобто баньками на ялинку.

 In the opposite corner from the poinsettias I used a 3-d  ornaments stickers.



Зверху я зробила кокарду використавши штамп - Холідейс. 

At the very top I added a banner - HOLIDAYS! 
This is a stamp, which I glued to a wired ribbon.


Деталей в рамочці багато, і вона буде парою до Ялинки. В п’ятницю моя малеча матиме фотосесію до Різдва, і я не можу дочекатись щоб взяти одну з знимок саме для цієї рамочки.

There are a lot of details to the picture frame. I had a lot of fun making it. I can't wait to put a real picture of my little girl in there. 

Також нагадую що на Арт Кухні продовжується тиждень,  коли ми готуємо з Марія. Як і обіцяла, для особливо відважних кухарок, які повірили в мої кухонні здібності і приготували або ще приготують, до 20-го Листопада зі мною Курячий пиріг в горщику, отримають ось такий приз.

There is a cook-along going on right now. So if you would like to try out and make a Chicken Pot Pie in  an individual ceramic pots, I can certainly provide you with the English version of the recipe. Just leave me a note here.

7 comments:

  1. Дуже файна рамка, а деталі всі між собою дуже гармоніюють =)

    ReplyDelete
  2. Така святкова рамка!!! Чудово!

    ReplyDelete
  3. Марусю, ви людина-оркестр! Рамочка дуже гарна! Вітаю з перемогою в попередньому завданні Артклубу і бажаю успіху в цьому!

    ReplyDelete
  4. Дуже сНіжна рамка. Дуже подобаються кольори :) Дякую за участь в блозі АртКлуб!

    ReplyDelete
  5. Дівчаточка дуже дякую за теплі слова. Мені дуже приємно приймати участь в завданнях блогу Арт Клуб, вони такі цікаві і неординарні.

    ReplyDelete
  6. Такі веселі і святкові кольори! Клас. Дякую за участь у завданні від АртКлубу!

    ReplyDelete
  7. Справжня сніжинкОва рамочка:)Одразу навіявся святковий настрій:) І особливі вітання з перемогою!!! Молодчинка!!! Ялинка дійсно бомбезна!

    ReplyDelete