Wednesday, June 6, 2012

Incredible egg / Сніданок будь-коли

Good day!

Today, I'll show you the breakfast I prepared for my husband to celebrate our Thirteen years together. On June 5, 1999 we were wed in a beautiful city of Lviv, Ukraine. We have a lot of happy and silly memories about that day, but most importantly, is that we are still together and growing strong in our love.

Вітання!

Сьогодні в Арт Клубі Шпаківня стартувало нове кулінарне завдання - Готуємо яєшню. Ми всі вміємо смачно готувати сніданок, отже запрошуємо вас прийняти участь приготувавши особливу яєшню. 



Так сталось, що в місяці червні у нашої сім’ї є лишень одне свято - День Шлюбу. 5-го червня, 1999 року нас повінчали в чудовому місті Львів, в церкві Пресвятої Євхаристії, ака Домініканському Соборі. Було дуже приємно чути спогади чоловіка про те яка його жінка була красуня в цей день, як гарно і яскраво нам світило сонечко. Це справді був чудовий день. Але і без казусів не обійшлось, бо мому татові в цей день цигани вкрали дві тисячі гривень, а я під кінець забави облила сукню червоним шампанським яке ми ніколи не змогли відіпрати, і мусіли викинути сукню. Так, що спогади про неї є лишень на знимці.
Повертаючись до дня сьогоднішнього... Для коханого я приготувала оригінальний сніданок - яєшню з сальсою. Яєчко я посмажила в спеціальній формі, а зверху посипала його салаткою-сальса з свіжих помідорів, червоного перцю, зелені петрушки, цибульки-різанець (мій чоловік називає це чипірчик), солі, перцю. Заправляти нічим не треба, хіба можна дати ложку олії. Суть того, щоб соус-сальса мав свій свіжий смак. Чоловік дуже подякував і одобрив, а він в мене ще та вибреда, коли йде мова про їжу. Значить, щось тут таки правильно. :)))


This breakfast included a sunny side egg (my husband's favorite way), home fries using baby Yukon gold potatoes (the best ever, IMHO) and fresh salsa with herbs from our garden. My picky eater approved, so I must have done something right. )))))

4 comments:

  1. Ммммм, це напевно така смакота!!!
    Вітаю тебе і чоловіка з чудовим святом! Бажаю кохання, розуміння і багато-багато щасливих років разом!!!

    ReplyDelete
  2. вітаю з річницею, кохання та розуміння!
    (пішла переписувати рецепт смакоти, за що велике дякую!)

    ReplyDelete
  3. Марусю, вітаю Вас з чоловіком та бажаю далі підтримувати в собі вміння дивитись на життєві перешкоди згори!

    П.С. А де у Вашому блозі зручна кнопочка "Приєднатись до цього блогу"? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. А збоку, зліва є такі мордочки, то над ними синя полоска. Або на самій горі має бути можливість.

      Delete