I would like to share with you a very simple and quick lemon cake. Anyone can make it. All you need is some time and desire :)
Хочу запропонувати простенький і швидкий кексик до чаю. Будь-хто його може зробити, як новачок так і професіонал. Все що вам треба, то це трошки часу і бажання. :)
Перепис:
200 гр масла
200 гр цурку
4 яйця
1 цитрина
2 скл муки
1 ч.л. порошку до печива
Масло збити з цукром. Додати по-одному яйця. Цедру з цитрини. Муку просіяти і змішати з порошком до печива. Ввести муку в масляно-яєчну масу в два прийоми, тобто сік, мука, сік, мука.
Викласти в змащену форму і випікати ~40 хв, при температурі 180 градусів цельсія.
Смачного!
Recipe:
2 sticks of butter
1 cup of sugar
4 eggs
2 cups of flour
1 tea spoon of baking powder
1 lemon
Zest and juice lemon. Using electric mixer beat butter and sugar until fluffy. Add eggs one at a time, followed by zest of lemon. At the end in two batches add flour, mixed with baking powder, and lemon juice. Beat for one more minute.
Pour batter into a greased baking pan and bake for 40 minutes at 350 degree oven, or until a toothpick inserted comes out clean. Enjoy! It was that easy :)
Thanks for visiting my blog. Your bread looks delicious. I love lemon and am going to try it. My son and daughter-in-law live in Wayne!
ReplyDeleteАле смакота!!! Перша знимочка така апетитна, я мало язик не проковтнула!
ReplyDelete